Izterjava dolgov morda ni najbolj posrečena besedna zveza, zato naj vam predstaviva, kaj lahko narediva za vas kot pravno ali fizično osebo, da dobite plačan račun ali vrnjen denar.

V sodelovanju s pravnim strokovnjakom in izvršiteljem vam ponujamo celotno storitev od identifikacije dolžnika, odkrivanja njegovega premoženja, sestava ustreznih pravnih dokumentov za sodišče, konkretno izterjavo in zastopanje na sodišču.
 
Midva prevzameva postopek pridobivanja informacij o dolžniku in njegovem premoženju, pravni strokovnjak pripravi ustrezne dokumente in vas zastopa na sodišču, izvršitelj pa izvede postopek izvršitve oziroma zasega predmetov ali sredstev, ki se kasneje uporabijo za poplačilo dolga do vas. Seveda lahko vse to uredite le z enim obiskom pri nas ali našim obiskom pri vas, midva pa potem predstaviva vaš problem in najin predlog rešitev pravnemu strokovnjaku in izvršitelju.
 
Pokličite, pridite na razgovor in tako naredite vse, kar je v vaši moči, da dobite denar, katerega so vam dolžni. Še danes se nama pridružite na najini Facebook strani.

Kontaktirajte nas

 

 

Sedež podjetja:
Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 844 449
E-pošta: info@c-s.si
 
Poslovna enota Grosuplje:
Ljubljanska cesta 69, 1290 Grosuplje

Pošljite nam sporočilo

Email:
Naslov:
Sporočilo:
Koliko oči ima človek?

Detective agency international