Zloraba pravice do odsotnosti zaradi zdravstvenih razlogov je precej pogosta v naši družbi. Za delodajalca je odsotnost delavca zaradi zdravstvenih razlogov (do 30 dni) precejšen strošek. Več delavcev zlorabi to pravico in več dni kot jo koristijo, večja je ta škoda za vas. Delodajalci praviloma niste usposobljeni za nadzor nad zlorabami, poleg tega pa obstaja precej zakonskih omejitev. Zaradi napak v postopku odpustitve delavca zaradi zlorab pri delodajalcu nastanejo dodatni stroški (sodni stroški, plačilo odškodnine,…). Da bi se izognili napakam v postopku dokazovanja zlorabe odsotnosti je zato najboljša rešitev najem detektiva.

Naš detektiv bo svetoval, vam na terenu pridobil dokaze (tudi video ali slikovne) o zlorabi, o tem napisal poročilo in svoje ugotovitve potrdil na sodišču.

Pa še nekaj v razmislek. Na Evropski konferenci o spodbujanju duševnega zdravja ter dobrega počutja na delovnem mestu (3. in 4. marec 2011) je generalni direktor Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije je predstavil ugotovitve, da smo zaradi odsotnost z dela zaradi bolezni v letu 2010 izgubili 10.508.484 delovnih dni. Bolniške odsotnosti so lani ZZZS stale 228,8 milijona evrov, kar zavodu predstavlja 9,5 odstotka vseh izdatkov (vir: KPK).

Za vas izvajamo tudi odkrivanje in dokazovanje ostalih kršitev disciplinske odgovornosti (zloraba alkohola, mamil, kraje iz skladišč, kraje iz pisarn, zlorabe potnih stroškov, negospodarno ravnanje z delovnimi sredstvi, nepravilno beleženje delovnih ur…)!

Še danes se nam pridružite na naši Facebook strani.

Kontaktirajte nas

 

 

Sedež podjetja:
Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 844 449
E-pošta: info@c-s.si
 
Poslovna enota Grosuplje:
Ljubljanska cesta 69, 1290 Grosuplje

Pošljite nam sporočilo

Email:
Naslov:
Sporočilo:
Koliko oči ima človek?

Detective agency international